ΔΩΜΑΤΙΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Διαθέτει δέκα δωμάτια που το καθένα έχει κάτι ξεχωριστό . Η ιδιαίτερη διακόσμησή του, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του, αποτελούν από μόνα τους ένα ξεχωριστό ταξίδι. Με ιδιαίτερη σημασία στη φύση και στη θάλασσα που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα, αλλά και με μικρές πινελιές από παλιές αναμνήσεις της Σύμης, δημιουργήσαμε μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα, με φινετσάτη επίπλωση και μοντέρνες ανέσεις με έναν οικείο boutique χαραχτήρα. Τα χρώματα κάθε δωματίου θα σας χαλαρώσουν και θα σας ταξιδέψουν.

Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον με έντονο το στοιχείο της ελληνικής φιλοξενίας , όπου η ευγένεια είναι τρόπος ζωής και οι επισκέπτες γίνονται φίλοι και επιστρέφουν ώστε να βιώσουν ξανά την ίδια θαλπωρή, στον ίδιο μοναδικό χώρο του Kokona .Η δε οικοδέσποινα κα. Κοκώνα ,αναμφισβήτητα θα σας κάνει να αισθανθείτε τόσο άνετα και οικεία «σαν στο σπίτι σας»…

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Τα περισσότερα εμπνευσμένα από τη θάλασσα.

Η Ελλάδα οφείλει την ομορφιά της στα φυσικά τοπία της και στα καταγάλανα νερά της. Τα δωμάτια λοιπόν, με ρομαντική διάθεση και με νότες από βαθύ γκριζογάλανο, απλά ταξιδεύουν και χαλαρώνουν τον επισκέπτη… Μια θαλάσσια ατμόσφαιρα σε ένα άνετο και κομψό περιβάλλον.

Άλλα πάλι, το καθένα με μια μικρή πινελιά από παλιές εποχές της Σύμης, αναδεικνύουν το μεγαλείο της και διατηρούν αναλλοίωτες αναμνήσεις μιας άλλης εποχής με έντονα όμως στοιχεία του σήμερα .

Από το μπαλκόνι θα αγναντέψετε τη θέα του αμφιθεατρικού οικισμού των παραδοσιακών αρχοντικών της Σύμης, καθώς και το πέτρινο διατηρητέο καμπαναριό του Αγίου Ιωάννη.

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
kokona-hotel-09kokona-hotel-11kokona-hotel-12

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Δείτε όλες οι Φωτογραφίες με Διπλό κλίκ

.

1 of 29 images

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Η διακόσμηση τους είναι εμπνευσμένη από τη φύση και το ελληνικό στοιχείο

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
kokona-hotel-42kokona-hotel-43kokona-hotel-51

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Δείτε όλες οι Φωτογραφίες με Διπλό κλίκ

.

1 of 15 images

Πρόκειται για τα δωμάτια του πρώτου ορόφου. Αν και δεν διαθέτουν μπαλκόνι, βρίσκονται πλάι στην αυλή του ξενοδοχείου όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με θέα τον παραδοσιακό οικισμό της Σύμης.
Η διακόσμηση τους είναι εμπνευσμένη από τη φύση και το ελληνικό στοιχείο με θέματα:
Tην ελιά, σύμβολο γαλήνης, προστασίας και γονιμότητας. Ένα Θεϊκό δώρο, που για τους αρχαίους έλληνες ήταν το σύμβολο των ολυμπιακών ιδεωδών, της ειρήνης, της σοφίας και της νίκης.
Tο ρόδι, σύμβολο ευημερίας, ευκαρπίας και κυρίως καλοτυχίας. Στην ελληνική μυθολογία το ρόδι αναφέρεται σαν σύμβολο ζωής, αναγέννησης και γονιμότητας.
Τη λεβάντα, σύμβολο αφοσίωσης, ηρεμίας, καθαριότητας και μακροζωίας. Οι αρχαίοι Έλληνες την χρησιμοποιούσαν για ιατρικούς σκοπούς.

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Διακόσμηση που σε ταξιδεύει ελαφρώς πίσω στο χρόνο, με έντονα στοιχεία του σήμερα

Ένα και μοναδικό , με διακόσμηση που σε ταξιδεύει ελαφρώς πίσω στο χρόνο, με έντονα στοιχεία του σήμερα.

Αν και δεν διαθέτει μπαλκόνι, βρίσκεται πλάι στην αυλή, όπου οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, κάτω από την πλούσια σκιά ενός κισσού.

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
kokona-hotel-37kokona-hotel-38kokona-hotel-40

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Δείτε όλες οι Φωτογραφίες με Διπλό κλίκ

.

1 of 6 images

ΣΟΥΙΤΑ

Χώρος εξαιρετικής καλαισθησίας και άνεσης

ΣΟΥΙΤΑ
kokona-hotel-58kokona-hotel-59kokona-hotel-60

ΣΟΥΙΤΑ

Δείτε όλες οι Φωτογραφίες με Διπλό κλίκ

.

1 of 12 images

Η σουίτα του “kokona” ενδείκνυται για οικογένειες 4 έως 5 ατόμων. Πρόκειται για έναν χώρο εξαιρετικής καλαισθησίας και άνεσης.

Διαθέτει κουζίνα και σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε το γεύμα που θα δημιουργήσετε μόνοι σας…

Παρά του ότι δε διαθέτει μπαλκόνι, βρίσκεται αρκετά κοντά στην αυλή του ξενοδοχείου, την οποία οι θαμώνες μπορούν να επισκέπτονται ελεύθερα.

.